Tyylikkäällä logolla ja yhtenäisellä yritysilmeellä on tärkeä rooli: niiden avulla viestitään asiakkaillesi yrityksestäsi, ja sen hengestä ja arvoista. Tavoitteeni on luoda brändillesi ilme, joka palvelee tarpeitasi, kuvastaa yritystäsi ja tuntuu omalta - juuri sinulta.


Tarkasti suunnitellun prosessin avulla saamme luotua persoonallisen ja toiveitasi vastaavan visuaalisen ilmeen, joka puhuttelee kohderyhmääsi. Suunnittelijan kanssa työskentely on investointi yrityksellesi, mutta sen tuoma arvo on pitkäaikainen – ja auttaa yritystäsi kehittymään sekä kasvamaan.
Logot ja yritysilmeet

Kun yrityksesi tarvitsee uniikkia, huolella suunniteltua visuaalista ilmettä
- olet tullut oikeaan paikkaan.

Suunnitteluni pohjautuu tunteisiin, ja viestiin jota halutaan välittää. Päätähtenä on tarinasi, jonka tuomme yhteistyötä tekemällä esiin ja näkyväksi osaksi brändiäsi.

pyydä tarjous

tutustu prosessiini

"Yritysilmeen suunnittelu on minulle kunnia-asia. Pääsen tutustumaan yrityksesi ytimeen: visioosi, ajatusmaailmaasi ja tavoitteisiisi - sekä siihen tärkeimpään: kuulemaan, miksi rakastat sitä mitä teet."

Jokainen asiakkaani on erilainen, joten suunnittelen tarjouksen yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin jutellaan lisää!

pyydä tarjous

Brändäys

Esimerkit paketeista:

pyydä tarjous

logo
vaihtoehtoinen logo
brändivärit
brändiopas

Projektin kesto: 3-4 viikkoa

alkaen 670 e + alv

logo
vaihtoehtoinen logo
favicon
brändivärit
typografia

käyntikortti
1 lisämateriaali
somepohjat
profiilikuvat
brändiopas


Projektin kesto: 4-6 viikkoa

alkaen 1220 e + alv

tai lue lisää

tai lue lisää

Suunnittelutyöni pohjautuu siihen, että yrityksesi visio otetaan huomioon pienimpääkin yksityiskohtaa myöten. Visuaalisen ilmeen tulee olla tarkkaan harkittu kokonaisuus, sillä se välittää yrityksesi viestiä kaikkialla. Visuaalinen ilme kertoo yrityksesi tarinaa.

Iso kiitos työstäsi logosuunnittelussa! 
Meillä oli ajatuksia millainen logo voisi olla, kuuntelemalla toiveitamme loit siitä meidän näköisen.

Hieno ja kattava logokonsepti eri väri- ja tiedostovaihtoehtoineen sekä tyylioppaineen. Logon lisäksi saimme tyylikkään värimaailman sivuillemme. Voimme ehdottomasti suositella palveluitasi! 😊ASIAKKAAT KERTOVAT

-satakunnan tukihenkilöpalvelut

ASIAKKAAT KERTOVAT

Prosessini on huolellinen ja tarkkaan mietitty kokonaisuus, joka on hioutunut muotoonsa kokemuksen kautta.

Haluan, että saat yhteistyöstämme mahdollisimman paljon irti: Toivomasi lopputuloksen lisäksi sujuvasti etenevän projektin, selkeät vaiheet ja yhteydenpidon. Prosessini avulla luomme visuaalisen ilmeen, jonka avulla yrityksesi visio näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

työni on luovaa, prosessini ei.

Prosessi

Brändikartoitus

Vaihe 1

Yhteinen projektimme alkaa brändikartoituksella. Sen tarkoituksena on saada mahdollisimman selkeä kuva ajatuksistasi ja toiveistasi, sekä siitä, minkälainen yrityksesi tällä hetkellä on ja mihin se on kehittymässä. Kartoituksen jälkeen tapaamme joko kasvotusten tai virtuaalisesti, ja tutustumme vielä hieman lisää.

Tässä vaiheessa projektia luodaan visuaalisen ilmeen suuntaviivat – minkälaista tunnelmaa, värimaailmaa ja ideaa lähdemme kehittämään. Mietimme kohderyhmääsi, tavoitteitasi ja toiveitasi, ja näiden ajatusten avulla valmistuu brändin luovan suunta. 

Brändin luova suunta

Vaihe 2

Luovan suunnan määrittämisen jälkeen alan ideoimaan yrityksellesi logovaihtoehtoja. Kynä viuhuu tiuhaan tahtiin, kun hahmottelen sopivia yhdistelmiä. Suunnittelutyö vaatii aikaa, ajatustyötä ja aiheeseen syventymistä. Jokaista esittelemääni konseptia varten käytän tunteja luoden uutta ja testaten eri vaihtoehtoja, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen.

Kun olen valmis, esittelen sinulle 1-3 erilaista vaihtoehtoa, joiden pohjalta lähdemme hiomaan lopullista logoa ja yritysilmettä.

Suunnittelutyö

Vaihe 3

Keskustelujen ja palautteenannon jälkeen alkaa valmistua lopullinen logo ja visuaalinen maailma sen ympärille. Tässä vaiheessa hiotaan yksityiskohtia ja tehdään ilmeestä täydellinen!

Viimeistelyvaiheessa rakentuu myös brändin tyyliopas, sekä muut lisämateriaalit, kuten somekuvat ja käyntikortit.

Viimeistely

Vaihe 4

Kun projekti tulee päätökseen, luovutan sinulle brändioppaan,  käyttövalmiit logotiedostot sekä lisämateriaalit.

Nyt uusi yritysilmeesi on valmis näkemään päivänvalon, ja on aihetta juhlaan!

Projekti valmis!

Vaihe 5

Otan sinuun yhteyttä, niin voimme jutella lisää toiveistasi ja tulevasta projektista.

Näin edetään:

2

kun haluat työskennellä kanssani,

1

Täytä yhteydenottolomake ja kerro lisätietoja itsestäsi ja yrityksestäsi.

pyydä tarjous

aloitetaan projekti!

Saat tervetulopaketin ja ennakkotehtävät,
ja yhteinen projektimme voi alkaa!

4

3

Lähetän sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen. Hyväksyttyäsi ja maksettuasi aloitusmaksun, pääsemme aloittamaan projektia!